IVAN RADEV STUDIO разполага с огромна база данни от актьори, VO и статисти за разнообразни видео продукции в телевизията, киното и рекламата. С новия ни електронен формуляр за записване кастингите, които организираме, стават още по-ефективни и пълноценни. Записвайки се в базата ни данни, Вие имате шанса да бъдете поканени за участие в реклами, филми или телевизионни продукции – наши или на някои от клиентите ни. Отделете малко време да попълните формуляра ни и това може да е стартът на Вашата кариера или нов интересен проект, в който да попаднете.

Ще се радвам да се видим на сета!

Иван Радев

PS. Записването и попълването на формуляра не създава никакви ограничения, рестрикции или някакви други ангажименти за участниците. То просто Ви прави част от базата ни данни и увеличава шансовете да работим заедно.

Важно!

Иван Радев Студио събира и обработва тук посочените лични данни на кандидатите единствено и само за целите на кастинг подбор, представляващ избор на актьори и/или статисти при заснемането на филмови или телевизионни продукции, и/или продукции на рекламни или музикални клипове, на основание чл. 6 (1), буква б.) от Регламент 2016/679 (GDPR).

Иван Радев Студио може при определени условия да предостави въведените лични данни на трети лица като рекламодатели, ко-продуценти, режисьори и кастинг-режисьори, но само и единствено за тук изложените цели, на основание чл. 6 (1), буква б.) от Регламент 2016/679 (GDPR).

С попълването и/или качването на съответните данни, снимки и др. подобни, кандидатите изразяват своето съгласие с настоящите условия за събиране и обработка на лични данни.

Кандидат


  1. ..
  2. кг
  3. см
  4. см
  5. см
  6. см
  7.